Beoordelingen van Sate by June Maastricht

Recente recensies

5.0
Nick Frijns
15 mei 2022
Gabby Franssen
14 mei 2022

Waor weer heerlik👍🏻👍🏻👍🏻

Sw
14 mei 2022
Sarah Smeets
13 mei 2022
Ramakers
13 mei 2022
Guus Smeele
8 mei 2022

Het eten op zich was lekker. Alleen jammer dat behalve de sate, alles koud was bij bezorging...

Remco
4 mei 2022
Ingrid Lardenoye
4 mei 2022

Ik vind het super lekker, mooi geserveerd en goed verzorgd. Vond het alleen erg weinig voor 2 personen..

Mevrouw S
1 mei 2022

Ik eet nergens anders spareribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
28 april 2022

Gewoon top!!

Killian Kaanen
28 april 2022

WEDEROM Fantastisch! Ook de kinderen (1 en 2 jaar ) hebben bij JUNE hun nieuwe favoriete eten gevonden.

Eva van der Heijden
23 april 2022

Het eten was koud dus moest in de magnetron, jammer! Desalniettemin gesmaakt!

Dan
13 april 2022

Lekker, warm en stipt op tijd!

Sico
9 april 2022
Daan
9 april 2022
Fam G
1 april 2022
M.Willems
31 maart 2022

Heerlijk eten en levering prima op tijd .

Regine Dittrich
27 maart 2022

Enige verbeterpuntje…..heb ik overigens ook vorige keer aangegeven….. Dat t warmer zou mogen/ moeten zijn. Het is zo lekker, maar sommige dingen zijn echt al afgekoeld

Hay
26 maart 2022

Lekker makan.

Toob
26 maart 2022

Zoals altijd, super lekker. Enige opmerking is dat er wat minder plastic verpakking gebruikt zou kunnen worden, voor een beter milieu.

MG
25 maart 2022
W. Rutten
25 maart 2022

Heerlijke gerechten. Verfijnde smaken. Snelle levering. Vriendelijk voor de klant.

Stassen
23 maart 2022

Iedere keer een feestje, zó lekker.

Nancy
23 maart 2022

Zoals altijd heerlijk eten!

Daan
19 maart 2022
F
17 maart 2022

Food is great and the value for money is hard to beat. Staff is always super friendly. Highly recommend!

Sandra
13 maart 2022

Heerlijk eten, op tijd, warm en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Mordang
12 maart 2022

Kwaliteit en presentatie is zeer goed, enige opmerking is te weinig ketjapsaus bij gerecht kip ketjap !

Framar
10 maart 2022

Snelle levering, behulpzaam als je belt om dingen te vragen. Alleen jammer dat als kende app download je alleen een zwart scherm te zien krijgt. Je kunt nergens op klikken om te bestellen

Max
9 maart 2022

Het blijft onze favoriete plaats om saté te bestellen!!! Heerlijk, de beste van Nederland! Ook bijbestelde rijst en saus waren om van te smullen!

Bart
8 maart 2022
Anja
7 maart 2022

Weer eens heerlijk saté gegeten die keurig op tijd geleverd werd! Dank jullie wel allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Finn
4 maart 2022

Snel bezorgd en heerlijk authentiek eten. Hadden het week menu voor 2, met rendang en snijbonen in kokossaus. De saté is super lekker gegrild en heerlijke pindasaus. Helemaal top!

Hans
28 februari 2022

Maaltijden waren keurig verpakt en zeker niet slecht, maar de verwachtingen waren hoger gespannen. We vonden de satéh saus qua smaak tegenvallen en daar gaat het met name toch om als je satéh bestelt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Latuhihin
7 februari 2022

Eten was erg lekker

Hessel
7 februari 2022

Was voor ons de eerste keer bij JUNE, het was heerlijk. Top mannen!

karin kok
5 februari 2022

was weer top

Il Conde
5 februari 2022
Patricia
4 februari 2022

De maaltijd was weer top. Snelle bezorging. Alleen de kroepoek wad bedorven. Helemaal groen uitgeslagen.

Remco
3 februari 2022
Ralph
30 januari 2022
Bianca
29 januari 2022
Danielle Kools
29 januari 2022

Was weer super lekker!

B Rave
26 januari 2022

Delivery 100% on time 👍 Home-cooked food of outstanding quality 👍 Recommended for lovers of Southeast Asian cuisine and different from Chinese restaurants.

Gabby Franssen
23 januari 2022

Was weer heerlijk 👍🏻

Richard
20 januari 2022

Super gegeten ga zo door. Tot de volgende. Gr uit Vught

Nancy Kostons
20 januari 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Ger Henstra
16 januari 2022

Zoals altijd mooi op tijd en heerlijk weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jamie-lee Marijnen
15 januari 2022
Fam De Veth
15 januari 2022

Bestelling was precies op tijd. Saté en vlees was heerlijk. De nasi en bami vonden wij niet lekker. Zat veel te veel sojasaus door. De groente had niet veel smaak.

Paul
12 januari 2022

Had hier al eens afgehaald. Was ook heerlijk zoals deze keer ook weer!

wiel straet
10 januari 2022

Apart, erg lekker en voldoende. Volgens afspraak werd de bezorging netjes en op tijd aangeleverd. Wat wil je nog meer. Ga zo door. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
10 januari 2022

Wederom erg lekker en goed, op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Bouvrie
3 januari 2022

Alles was perfect verzorgd en nog goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tristan
1 januari 2021
Rianne
1 januari 2021

Heerlijk eten en elke keer weer goed. Een echte aanrader en snel geleverd.

Max
28 december 2021

Zoals te doen gebruikelijk was alles perfect: bestelling klaar bij afhalen en de satés waren overheerlijk met zalige pindasaus! Kan niet beter! Gewoon lekker zo doorgaan in 2022.

Anoniem
23 december 2021
Anita
21 december 2021

Heerlijk gegeten! Goede service eb op tijd gebracht!!

Nancy
19 december 2021

Zoals altijd heerlijk eten!

Ester Waber
17 december 2021

Was weer heerlijk!

Bert Vrolijk
16 december 2021

Weer perfect verzorgd!

Anja
14 december 2021

Opnieuw heerlijk gegeten van de saté, de nasi en de bami, samen met onze kinderen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
14 december 2021

Gerechten waren, zoals gewend, goed van smaak. Alleen jammer dat ze koud/niet warm waren.

Manon
13 december 2021

Het eten was weer heerlijk. Jammer dat er nog maar weinig losse gerechten voor een redelijke prijs te bestellen zijn. Dat waren wij wel van June gewend. Nu rijsttafel voor 2 personen besteld, veel te veel rijst/nasi/bami voor 2 in verhouding tot (heerlijke) bijgerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jordi
13 december 2021

Heeeeeeerlijk gegeten.

Petra
11 december 2021

Heerlijk vlees vooral de kipspies heeft een heerlijke smaak.

Dempsey
5 december 2021

Heerlijk gegeten, zelfs na aanvraag aan huis bezorgd buiten bezorgingsgebied.

Albert Hoenjet
5 december 2021

Het eten was weer voortreffelijk! Bezorger was deel van de bestelling vergeten af te geven, maar dit werd binnen 10 minuten gecorrigeerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadia
5 december 2021

Eerste keer bij jullie besteld. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle Tans
4 december 2021

Super lekkere verse broodjes en ook heerlijke hoofdgerechten! En ook nog eens snelle bezorging!

Jeroen
4 december 2021

Heerlijk eten, een tractatie voor ons zelf !

Abel
3 december 2021
Mees
30 november 2021
Fedde Beijers
28 november 2021

Goed verzorgd eten, lekkere smaken! Bestelling was prima op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Te
27 november 2021

Gewoon Goed !!!!!

A.W
25 november 2021

Spareribs zijn heerlijk

Loek Helmig
22 november 2021

Het was de eerste keer en zeker niet de laatste. Wat een verrassende maaltijd. Goed verzorgd en heerlijk.

Simone
19 november 2021
Carlo Kers
17 november 2021

Was al weer lekker eten . Bedankt

Engelbert en Saskia
15 november 2021

Heerlijk die spare ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Albert
11 november 2021

Echt lekker!!! Voor herhaling vatbaar.

Anoniem
8 november 2021
Aaron
7 november 2021
Patricia van Glabbeeck
7 november 2021
Charlotte
6 november 2021

Het was super lekker

Nick
1 november 2021
De Nijs
29 oktober 2021

Het eten was verrassend lekker 😀👍

Regine
28 oktober 2021

Heerlijk was het, het zou alleen wel warmer mogen zijn. Dat vond ik wel jammer.

Ralph
27 oktober 2021
Anoniem
26 oktober 2021

Alweer heerlijk

Peter
23 oktober 2021

Zoals altijd, zeer lekker. Bestelling stond op het afgesproken tijdstip klaar.

Math heugen
18 oktober 2021
Jacqueline
17 oktober 2021

Lekker vers en vriendelijke bediening.

Anja
11 oktober 2021

Opnieuw heerlijk gegeten van saté, nasi goreng en bami!

Chantal Gekiere
5 oktober 2021

Heerljk eten. Iedere keer weer.

Audrey Pieters
29 september 2021

Zoals altijd heerlijk! Goede service en meer dan genoeg.

Peter Geurten
22 september 2021
Jamie
16 september 2021
Rob
7 september 2021

Super lekker!!

an titahena
7 september 2021
Anja
5 september 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd!

Billy
4 september 2021

Was heerlijk

Cindy
20 augustus 2021

Lekker en op tijd

Dis Paulussen
18 augustus 2021

blijf zo doorgaan!

Michelle
18 augustus 2021

Altijd lekker

Giel
18 augustus 2021

was goed en lekker

Anoniem
15 augustus 2021
Sander
15 augustus 2021

Vlotte bezorging, vriendelijke mensen en natuurlijk geweldig lekker Moluks eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stella Donners
11 augustus 2021
Luca
10 augustus 2021

Eerste keer besteld bij Saté by June. Super lekker en smaakvol eten! Vlotte en hele vriendelijke bezorgster. Het eten kwam sneller dan gepland, ideaal! Gaan we zeker vaker bestellen, aanrader! Keep up the good work :)!

Kester
9 augustus 2021

De bestelde rendang viel erg tegen. Een flauwe smaak en taai vlees. De nasi die ik erbij had besteld was wel lekker op smaak. Al met al een te dure prijs voor de geleverde kwaliteit.

Rosanne Ramakers
8 augustus 2021
Joyce
8 augustus 2021

Super lekker gegeten! De bezorging kwam zelfs eerder dan verwacht en was heel vriendelijk. Zeker tot een volgende keer!

Frans
5 augustus 2021

Heerlijk eten

Dees
4 augustus 2021
Bert Moers
4 augustus 2021

Alles geschiedde conform afspraak. De levering precies op tijd. De maaltijd in een woord geweldig verzorgd en zeer smakelijk. Kortom zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
1 augustus 2021

Voor de eerste keer besteld. Was lekker en goed verzorgd. Ook op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
25 juli 2021

Super lekker gegeten!

Ans Borro
25 juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Altijd even lekker en altijd smullen.

Paul
22 juli 2021
Si
19 juli 2021
Nicci
17 juli 2021

Altijd top

Dominique
15 juli 2021

Super goed eten weer was heerlijk bedankt

Roel
13 juli 2021

Alweer heel lekker, goede prijs / kwaliteit verhouding top!

Rafaël Meijers
11 juli 2021

Complimenten voor het heerlijke eten incl de overheerlijke sambal, en voor de snelle en nette bezorging.

Bert Vrolijk
5 juli 2021

Geweldige kwaliteit wederom, punctuele en nette bezorging. Kortom mijn familiefeestje werd verrukkelijk afgesloten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
5 juli 2021

het eten was zoals altijd weer heel erg lekker helaas ontbrak er nu voor de tweede keer iets aan de bestelling, fout werd wel heel snel hersteld maar toch jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
5 juli 2021

Sinds de heropening wordt het menu geleverd in één bakje. Saté, rijst, komkommersalade en ei, allemaal bij elkaar. Dat vinden wij niet zo fijn, de warme rijst bij de koude komkommersalade. Geen reden om niet meer te bestellen, want het eten is zó lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juli 2021

Heelijk eten, goede prijs kwaliteit. Helaas wel 20 minuten te laat bezorgd, waar ook niets over werd gezegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
5 juli 2021

Wederom een perfecte aflevering van bestelde sateetjes: had op zaterdag morgen via de website besteld en alles lag pico bello in orde klaar bij afhalen om 17.30 uur! Heerlijke sateetjes, de beste van Maastricht!

Ramakers
4 juli 2021

Onze bestelling was weer precies op tijd klaar. We hebben genoten van jullie weekmenu, super lekker

Marvin Hendriks
4 juli 2021
Martin en Soraya
4 juli 2021

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar, goed vlees, geen vet, met zorg klaargemaakt.

Ger Henstra
4 juli 2021

Heerlijk als altijd niets anders over te melden

Raoul Roelfs
26 juni 2021

Was weer heerlijk!

Chris
26 juni 2021

Super tasty food and quick delivery

Olivier Op 't Roodt
24 juni 2021

De kipsaté was sappig en goed van smaak. Varkenssaté was niet droog. Bijgerechten waren meer als voldoende.

Xander
21 juni 2021

Alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
17 juni 2021

Was super lekker bedankt

Van Wieringen
12 juni 2021

Was supperrrr leker👌🏻🤙

Sanne
10 juni 2021

Het was heerlijk!

Xander
7 juni 2021

Helaas ontbrak er een gerecht waar we wel voor betaald hebben. Ook duurde het een uur voordat de bestelling werd afgeleverd, dat vind ik best lang. Het eten was verder wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen
6 juni 2021
Wesley
6 juni 2021

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenen
6 juni 2021

Lekker gevarieerd menu, goede smaak en prettige levering. Lekker gegeten, écht lekker.

Sandra Titahena
5 juni 2021

Eten was wederom overheerlijk. 👍🏾😋😋😋👍🏾

titahena
4 juni 2021

zeer goed , beste saté

Jos
3 juni 2021

Prima, zoals verwacht. Tot de volgende. Terimah kassih!

Marnix
2 juni 2021

Snelle levering, top service, heerlijk gegeten. Ga zo door mannen en wij gaan zeker vaker bestellen!

Rogier de Jong
2 juni 2021
Bonfrere
31 mei 2021
Esther
30 mei 2021

De soto soep was heerlijk👍🏽

Jacob
27 mei 2021

Heerlijke malse saté en lekkere bijgerechten. Niks op aan te merken.

Jef
24 mei 2021

Heerlijke sate en snijbonen, het vlees van de rendang helaas wat droog.

Alex
24 mei 2021

Besteld weekmenu met extra kroepoek. Géén kroepoek (of sambal) ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
24 mei 2021

Wederom erg lekker. Heerlijk, smaakvol eten. Goede hoeveelheid. Goede bezorging en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Franssen
22 mei 2021

Heerlijk😁😀

Ans
20 mei 2021

Het heeft weer zo heerlijk gesmaakt. Top

ls
20 mei 2021

sate sauce viel wat tegen: flauw van smaak; de rest van de maaltijd was goed

Anchala
15 mei 2021

Heb nasi goreng, menu Satu en kip saté besteld. Helaas is de smaak achteruit gegaan. Ik was lekkerder gewend. Ik hoop echt dat er voor de volgende keer gewoon als voorheen lekker zal zijn. Als ik vanuit Utrecht naar Maastricht kom heb ik dit altijd besteld. Veel succes!

Ger Henstra
14 mei 2021

Zoals altijd weer mooi op tijd en heerlijk eten... voortreffelijk... verpakking is mooi veranderd enige nadeel voor mij was dat de salade bij de rijst en saté lag.. hou ik niet zo van... misschien bakje met een apart vakje

Jos
13 mei 2021

Prima gegeten. Originele smaken. Erg genoten. Terimah kassih!

Bert Vrolijk
11 mei 2021

Onze uiterst positieve beoordeling van deze verrukkelijke keuken wordt eentonig: wederom ‘uit de kunst’.

Miranda
10 mei 2021

Heerlijk. Maar jammer dat de komkommersalade niet meer in een apart bakje zit. De komkommer is warm geworden en het zuur bij de nasi is ook niet zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
9 mei 2021

Heerlijk eten echt de moeite waard om te bestellen. Bezorging is prima eten komt nog heerlijk warm aan! Jullie verdienen een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Grave
9 mei 2021

Uitstekende, authentieke maaltijden; prima service.

Anja
7 mei 2021

Het was weer TOP!! We hebben heerlijk gegeten. Vooral de atjar (nooit eerder gehad!) vonden we overheerlijk! De bezorging was uitstekend en precies op tijd! Dank je wel en tot de volgende keer!

SBN
2 mei 2021
Marc
1 mei 2021

Heerlijk gegeten !

Dominique
29 april 2021

Super lekker weer bedankt tot de volgende keer

Kock
27 april 2021

Voortreffelijk volgens mij zegt dat genoeg 👍

Bert Vrolijk
27 april 2021

Het wordt eentonig: alweer geweldig service, heerlijke, authentieke, verfijnde gerechten. Aanrader!

Arthur Pleijsier
26 april 2021

Ik vond de saté erg lekker maar de rendang viel erg tegen. Een veel te overheersende smaak limoengras en veel te veel knoflook. Over de hele linie allemaal minder dan vorige keer (voor de verhuizing). Jammer

Walter
26 april 2021

Heerlijk gegeten, het smaakt zoals het hoort te smaken. Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke en snelle bezorging. Volgende keer weer.

Sandra Titahena
22 april 2021

Een echte aanrader. Heerlijk vegetarisch gegeten weer 😋👍🏾👍🏾

Bo
19 april 2021

Goede updates over levering! Heerlijk eten, genoeg voor een redelijke prijs! Blijft een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oaul Deur
19 april 2021

Heerlijke rijsttafel besteld, lekker gegeten, enige minpuntje het geheel had warmer kunnen zijn

Stefan Vandiest
18 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
18 april 2021

Eten was heerlijk!

Van Wieringen
18 april 2021

Was superrrr lekker en mooi oo tijd bezorgd!👍🏻👌🏻 Mijn complimenten

Jack Franssen
17 april 2021

Bedankt, heeft gesmaakt.

Anita
17 april 2021

Het was weer heerlijk!

Sandra Titahena
16 april 2021

De vegetarische maaltijd was heel erg lekker. Heerlijk genoten. Echt een aanrader!

Ralph
16 april 2021

Eten was prima verzorgd en heerlijk. Absolute aanrader!

Max
16 april 2021
Janneke
15 april 2021

Heerlijk, vers bereid eten! En erg leuke bezorging ;) Snel weer!

Michiel
12 april 2021

Alles perfect geregeld!! Bestellen en betalen ging heel eenvoudig online, alles wijst zich vanzelf. Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling die zelfs eerder kwam dan de aangegeven tijd. Het smaakte verrukkelijk, kortom: een echte aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 april 2021

Uitstekend verzorgd en lekker, goed bereide maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.Aarts
12 april 2021

Eten was goed maar helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
11 april 2021

Heerlijk eten, vooral de bami en varkenssaté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
11 april 2021

Was erg lekker! Jammer dat de koude komkommersalade in hetzelfde bakje zat als de saté en de bami. Daardoor was het eten niet meer warm.

Raoul
10 april 2021

Was een tijdje geleden dat ik besteld had bij Sate by June, maar het is nog steeds goed. Ook fijn dat het menu uitgebreid is.

Clair
10 april 2021

Heerlijke gerechten en supersnelle bezorging. Helemaal top !

MaartenSchulte
10 april 2021
Ramakers
8 april 2021
Bert Vrolijk
8 april 2021

Heerlijk (alweer) genoten van onze bestelling, die precies op de gevraagde tijd bezorgd werd. Sate by June is een echte aanrader.

Tobias
5 april 2021

👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roxanne
4 april 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
3 april 2021

Zeer goed eten mooi verzorgd en meer als genoeg en optijd klaar

Elise Oosterbaan
3 april 2021

Allws OK. Heel smakelijk. Goed verzorgd.

Eelco
2 april 2021

Lekker gegeten! Goede gevarieerde smaken in het gerecht!

SNB
31 maart 2021

Perfect en top!

Ger
30 maart 2021

Heerlijk eten. Alleen jammer dat alles nu in 1 bak zit. Snap het uiteraard in het kader van milieu en kostenbesparing. Mis op de kaart de kleine en grote saté schotel zoals eerst altijd besteld.

Nadja
28 maart 2021

Heerlijk eten en een goede service, ze zeggen wel eens je weet pas wat je mist als het er niet is... nou dat klopt helemaal in dit geval, we hebben ze enorm gemist tijdens de verhuizing naar het nieuwe pand ☺️

Bregje
27 maart 2021

Altijd lekker en de nieuwe menu's zijn top!

E S
27 maart 2021

Had al meteen een goede indruk toen ik de sate-saus zag. De rest was ook super en smaakte goed!

M.J.Costongs
27 maart 2021

Het heeft heerlijk gesmaakt, voor herhaling vatbaar. De jonge dame die de bestelling bracht was erg enthousiast en vriendelijk.

Anja
26 maart 2021

Verpakt in een nieuw jasje maar lekker als vanouds.

Makar
26 maart 2021

Best Saté in town!

Jamie
25 maart 2021

Super lekker, authentieke gerechten. Wij genieten iedere maand toch zeker een paar keer van Saté by June!

Monique Caelen
25 maart 2021

Super 😁 Chapeau 👍

C.P.
25 maart 2021

Sate stokjes waren weer heerlijk zoals altijd. Alleen jammer dat het sate menu klein nu veranderd is. De sate stokjes, saus, nasi en komkommer salade in een bakje serveren vonden we helaas minder. Apart serveren (stokjes, nasi, saus en salade) beviel ons beter en komt de smaken ten goede. Hoop dat jullie dit nog gaan aanpassen.

Diana
24 maart 2021

Wat was het weer fantastisch lekker!! Mooie, behoorlijke portie, was nog goed warm. We hebben genoten en komen snel weer afhalen.

Jesse
24 maart 2021

Super gegeten!

Tobias
22 maart 2021

Echt verukkelijk! Malse sate, nasi goreng goed op smaak en een heerlijke zoet zure komkommersalade. Sangat lezat.

Vera
22 maart 2021

Het eten was goed warm, super lekker en werd netjes verzorgd klaar gemaakt om af te halen. Echt een aanrader, wij komen zeker terug! Aardig personeel ook.

Esther
20 maart 2021

Het was heerlijk! Veel succes in jullie nieuwe pand en ga vooral zo door

Max
20 maart 2021

Heerlijk gesmaakt. Heel veel succes op de nieuwe locatie. Fijn dat we weer kunnen genieten van het lekkere eten

Anoniem
20 maart 2021

Zo blij dat ze weer open zijn! Heerlijk als altijd :D

Leon Robeerst
15 februari 2021

Buiten het feit dat jullie eten een aanrader waard is,gaat het bestellen en leveren van dat lekkere eten altijd zoals je het als consument graag ziet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
14 februari 2021

Op tijd klaar en heerlijk gegeten!

Jari
13 februari 2021

Super lekker en precies op tijd bezorgd!

Nancy kostons
13 februari 2021

Alles weer perfect in orde!

Giel van de Leygraaf
8 februari 2021

De prijs kwaliteit was goed! Zeker voor herhaling vatbaar.

Anja
7 februari 2021

Opnieuw heerlijk gegeten van saté, rijst en gewokte groente! Dank jullie wel!

Macheels
7 februari 2021

Heerlijke Soto😁😁😁 En op afgesproken tijd geleverd top👍👍

Sjeu
7 februari 2021

Soto by June 👌🏾 lekker makan!

Tessa
6 februari 2021

Heeerlijk eten!!!

Sandra Titahena
6 februari 2021

De soto was heerlijk. De smaak was perfect. We hebben genoten 😋😋😋

Marco
5 februari 2021

Altijd uitstekend! Heerlijke saté, lekkere saus, snelle bezorging, goede verpakking. Niet goedkoop, maar het geld altijd waard!!!

Kelly thiessen
5 februari 2021

Vandaag voor het eerst iets bij jullie besteld. Was de moeite waard en voor herhaling vatbaar!! Dus zullen zeker vaker iets bij jullie bestellen......

Jody
3 februari 2021
Arthur
2 februari 2021

Super lekker eten. Sate erg lekker. Ook de naai en atjar waren top.

John
31 januari 2021

Beetje lauw........maar echt nog steeds de lekkerste sate van Maastricht en omstreken en rest van gerechten ook van goede kwaliteit.......heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guy
29 januari 2021

Het eten was weer erg lekker maar deze keer werd er een half uur later bezorgt dan wat ik had aangeklikt op de site.

Alex G
28 januari 2021
Mirian
27 januari 2021

Top!!

Erika
27 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie. Verrassende groenten. Vlees was mals en lekker.

Michel
25 januari 2021

De gerechten mogen iets warmer. Sate saus moest opnieuw verwarmt worden. Kwaliteit goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
25 januari 2021
Noémi Hutubessy
24 januari 2021

enak sekali!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Othman
23 januari 2021

Top FOOD ✅

Marjolein
23 januari 2021

Service betreft bezorgen omdat vooraf gebeld is om te checken of een bepaalde tijd goed was, wanneer de bestelling kwam ( precies op tijd) en hoe. Eten was heerlijk.

Jorgen
17 januari 2021

Super, Gevraagd om saté niet te doorbakken en precies zo bezorgd ! doen jullie goed

Daan
16 januari 2021
Anouk
16 januari 2021
Lo
14 januari 2021

Weer heerlijk gegeten. Malse smakelijke sate , lekkere nasi en mooi op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke mensen.

SBN
13 januari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd! Kipsate was geweldig wederom! Mals en heerlijk op smaak.

Peter
11 januari 2021

Uiteten zit er niet in onze lockdown maar online bestellen is de optie dus opzoek naar iets “anders” dan standaard online bestelfood. De zoektocht naar iets “anders lekkers” is een opgave, we kwamen uit bij “Sate by June” Het klinkt veel belovend op de site, authentieke recepten uit tante haar keuken. Uiteraard waren we voorbereid met thuisbezorgd eten geleverd krijgen en hadden we borden en kommen mooi heet laten worden in de oven. Netjes gecommuniceerd via mail vlak voor de levering. Alles was goed verpakt en verzorgd. Het eten zelf, een dagschotel voor 2 personen. De porties nasi en bami zijn net...voldoende. 4 sates waren nette grote stukken kip. Het bakje rendang maar mager net als de geleverde atjar-komkommer salade, de boontjes zijn nooit tot bij ons gekomen. Je moest niet de hele dag stevig in de tuin gewerkt…. Maar wat ons het meest opviel en stoort is dat er helemaal geen sprake was van heerlijk afwijkend verrassend eten. Alles was best flauwtjes, niets had echt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra van Deurse
10 januari 2021

Heerlijke sate, goed warm, netjes op tijd, goede service!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evie Broekhuizen
10 januari 2021
Jesper
10 januari 2021

Wederom lekker, warm en op tijd geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleintjens
10 januari 2021

Bezorging snel en op het tijdstip dat werd aangegeven. Het eten was lekker en de porties waren groot genoeg!

Bregje
9 januari 2021

Altijd weer even goed en lekker, we hebben genoten!

Mickel
3 januari 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger Henstra
3 januari 2020

Als in het vorige jaar ... lekker en exact op tijd .. perfect weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
3 januari 2020

Eerlijke beoordeling: Levering 45 minuten eerder dan aangegeven op de site,da’s positief. Eten matig warm,dus even minuut in mijn magnetron. Had groot menu met kippendijen in Kerriesaus en Rundersmoor....boontjessalade Nasi met de mix van satéstokjes 8,5....salade...8...Rundersmoor héérlijk...9,...enige minpuntje waren de Kippedijen,...dat waren wat losse stukjes....5,De schotel zelf is dus steeds PRIMA...nu nog wat aandacht op de kippendijen...Hiervan kunnen 2 mensen genoeg eten...en grote eters 150 gram Nasi extra dan😜...kortom Goede smaak en hoeveelheid Kerriesaus wat binden eventueel...hoi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
3 januari 2020

Super lekkere smaken. Goed bereid. Was de eerste keer dat we bij jullie bestelden, maar zeker voor herhaling vatbaar. 1 kleine kritische noot; smaak van de rendang was top, vlees zelf was een beetje taai.

Guy
1 januari 2020

Levering niet conform bestelling

Chantalle Vandiest
1 januari 2020
Gina
20 december 2020

Heerlijk eten, goede hoeveelheid, goede kwaliteit en op tijd bezorg! Lekkerste satesaus ooit gegeten! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
20 december 2020

Erg lekker, huisgemaakt eten. Wij gaan zeker herhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachelle
18 december 2020
Walter
18 december 2020

Heerlijke gerechten, nog warm en op tijd afgeleverd.

Gwendy Gielen Sturme
14 december 2020
Ingrid
12 december 2020

Het was weer heerlijk

Jesper
12 december 2020

Op gevraagd tijdstip geleverd. Warm en wederom lekker.

Djami
4 december 2020

Soto, Gado-Gado, Sate, genoeg gezegd toch?

Damien
29 november 2020
Richard
27 november 2020
Lyd
23 november 2020

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbie
23 november 2020
Hans
21 november 2020

Het was weer heerlijk, je proeft dat er met passie en aandacht aan de gerechten is gewerkt.

Dre
21 november 2020

Die late night specials zijn echt lekker. De spareribs en de chickenwings waren perfect op smaak! Die cassave frieten zijn verrassend lekker en de coleslaw is zoals je die nog nooit geproefd hebt. Klein puntje, ik zou het graag al eerder willen eteb/bestellen. Maar daar zal vast een goede reden voor zijn dat het pas vanaf 20:00 te bestellen is.

Ingrid Mulkens
17 november 2020

Helaas hadden wij een hele lange haar in ons eten. Super jammer want wij vinden het eten normaliter echt top. Deze toelichting doe ik omdat ik hoop dat dit maakt dat het nooit meer voorkomt.

titahena
16 november 2020
Bertha
15 november 2020

Last night, we had the spareribs + cassava fries, saté + cassava fries and stoofvlees + cassava fries. All dishes came with a yummy coleslaw to balance the meaty flavours. All of the dishes were in generous portions, and everything was juicy, full of flavour, and super super delicious!! We finished the spareribs first and the meat was perfectly falling off the bone in every bite. Second, we shared the chicken saté which had just the right amount of the addictive peanut sauce!! So so good. And lastly, we fought over the stoofvlees which was THE BEST stew we have had in a long time... and each bite was melt-in-the-mouth tender. All dishes came with cassava fries and everything paired so well together! It was our first time having cassava fries and i can honestly say i prefer it to potato fries because it stayed so crispy for much longer, and soaked up all the sauces much better 🤤 We were super impressed by all the dishes and will definitely order and explore more of Saté by June

SB
14 november 2020

Ontzettend heerlijk gegeten! Verschillende gerechten en alles smaakte fantastisch weer. Bezorging wederom top!!!

Anouk
13 november 2020

Heerlijke saté!

L.Gunning
10 november 2020

Onze eerste ervaring met June was in één woord ‘ super ‘. Heerlijk eten en snelle bezorging.

Lee
8 november 2020

Heerlijke saté, super mals vlees. Gewoon heeelijk!

Michel
7 november 2020

Deze late night specials zijn echt een top aanvulling op al het lekkere eten dat ze al hebben. Klaar met mijn avonddienst kon ik direct aanschuiven omdat het netjes optijd bezorgd werd👍🏻

Richard
5 november 2020

1ste keer besteld. Erg lekker!

Bianca
4 november 2020

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 november 2020

Heel erg lekker! Vol van smaak en zacht vlees, echte aanrader 😍

Michel
31 oktober 2020

Kwaliteit prima, bezorging op tijd, mag iets warmer maar sate saus even in de magnetron en alles ok

Anja
29 oktober 2020

Heerlijk saté gegeten, zoals gewoonlijk, keurig thuisbezorgd. De kortingsvoucher gebruikt, dus dan is het helemaal een feestje! Dank je wel, June.