Beoordelingen van Sate by June Maastricht

Recente recensies

5.0
Anka
20 juni 2024

Was verfijnd erg lekker vooral de gado gado

Vera Ribeiro
18 juni 2024
Sabine
17 juni 2024
Anoniem
9 juni 2024
Paul Maijs
8 juni 2024

Heerlijk saté Junes rijsttafel voor 3 personen, zoals altijd al is het genieten van jullie heerlijke gerechten en dit is een mooie aanvulling op de bezorg menukaart. Bedankt voor het heerlijke eten en jullie service.

Bram
5 juni 2024

Zeer nice. De kip en nasi is hier ontzettend lekker.

Diana
2 juni 2024

Heerlijke gevarieerde maaltijd met lekkere smaken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
2 juni 2024

De laatste keren dat ik bij jullie besteld heb merk ik op dat de kwaliteit en de smaak van het eten achteruit is gegaan. Helaas. De saté zat vol pezen, de stukken waren veel kleiner en te droog gebakken, de groente had weinig smaak. Ik vind het erg jammer want we bestelden best wel vaak bij jullie maar de laatste keren heeft het echt niet meer gesmaakt zoals het eerst wel deed en we onze vingers erbij aflikte.

Killian
30 mei 2024
Ans
13 mei 2024

Het eten was erg lekker alleen zou het goed zijn als de komkommersalade apart verpakt zou worden en niet bij het warme gerecht zou worden gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lydia Verbeek
13 mei 2024
Paul Schefman
12 mei 2024

Lekker eten en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
10 mei 2024
Condell
10 mei 2024
Gerjo Kok
10 mei 2024

Everything as expected; excellent quality and exactly on time.

Ingrid
5 mei 2024
Nick
3 mei 2024

De porties van met name de groentegerechten waren erg klein, hooguit een vork per persoon, te weinig om de smaak goed te kunnen beoordelen. Ook de vleesgerechten vielen wat tegen: kleine porties en geen "saus". Kroepoek leek eerder kant-en-klaar dan zelf gebakken. Jammer, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.

a
29 april 2024

Heerlijke sate, snel besteld, snel afgehaald!

Bert Vrolijk
26 april 2024

Gewoon heerlijk weer!

JV
22 april 2024

Heerlijk!!!

Ger Henstra
17 april 2024
Karel Offermans
17 april 2024

Dank jullie allemaal voor dit heerlijk verzorgde en super lekkere eten, wat een feest. Hartelijke groetjes Karel

John
15 april 2024

Zoals altijd heerlijk, goede bezorging. Ziet er smakelijk uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

henk Urlings
12 april 2024

goed eten lekker pittige sambal en heerlijke bami. Vlees was goed gaar.

Sabine
12 april 2024
Yassin halim
11 april 2024
Ed
10 april 2024
Anja
7 april 2024

Opnieuw heerlijk gegeten van de mooie gerechten van June. Ik had gevraagd om niet te vroeg te komen (omdat we dan wellicht niet thuis zouden zijn) en daar is keurig gehoor aan gegeven. Het eten werd exact op de aangegeven tijd bezorgd! Chapeau!!

Sjeng Ruijters
6 april 2024

Snelle levering aan huis en tevens heerlijk eten alweer

Victoire Loffeld
26 maart 2024

Was wederom heel lekker!

Karel Offermans
25 maart 2024

Als je je lekker wilt verwennen dan is dat moluks eten voor mij...!! Hartelijk dank June!!

Renate Limbourg
22 maart 2024

Super lekker eten. Prijs kwaliteit uitstekend. Zeker voor iedereen een aanrader.

Joh. Brouwers
21 maart 2024

Alweer heel erg genoten van al het lekkere eten.🙏

John
17 maart 2024

Lekker eten, goed verzorgd. Op tijd, warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Horbach
17 maart 2024

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
15 maart 2024
P
12 maart 2024
John
10 maart 2024

Heerlijk eten. Op tijd, warm, goed verpakt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
9 maart 2024
Patricia
8 maart 2024

Bezorging was erg snel. Varkensvlees was iets droog én taai.

Bianca
26 februari 2024

Heerlijke saté👌 altijd goed verzorgd!!!

Desiree Konings
25 februari 2024

We hebben gesmuld, het was heerlijk!

John
21 februari 2024

Alles prima, heerlijk eten, op tijd geleverd zoals afgesproken Top.

Bibi
12 februari 2024

De satésaus was over de nasi verdeeld, maar het was bijna niet te zien en veel te weinig. Wel vreemd dat als je de saus apart wilt, je daarvoor extra moet betalen. Ook de rendang had geen saus, jammer.... Verder was de smaak wel goed.

Raoul
3 februari 2024

Altijd goed, ook nu weer! Eten zoals ik het van thuis ken.

Greetje
28 januari 2024

Absoluut een aanrader ! Superlekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. E.
27 januari 2024

Het eten was lekker. Jammer dat jullie zo duur zijn in verhouding tot Chinees. Was vooral altijd ergelijk is, is de wachttijd aan de balie, het totaal negeren van mensen die daar binnenkomen en staan te wachten. Want wachten moet je altijd best wel lang is mijn ervaring. En de werkzaamheden in de keuken lijken vaak zo enorm traag te gebeuren. Alles op het gemak. Hoeft niet zo te zijn natuurlijk maar dat is in elk geval de uitstraling. Wat klantvriendelijkheid betreft kan er nog veel verbeterd worden. Ik kom niet zo vaak vanwege jullie prijzen. Mijn punten verdwijnen dan ook weer elke keer. Jammer maar helaas. Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen en doen. Ik schrijf normaal bijna nooit een recentie maar mijn ervaringen op zowel de oude als de nieuwe locatie blijven gelijk. Doe er aub iets mee, het zou jullie nog succesvoller kunnen maken.

Anja
16 januari 2024

Ook onze Ierse vrienden hebben genoten van een heerlijke rijsttafel. Ze kenden de smaken niet, maar vonden het heel erg lekker. Met ook de complimenten voor de kwaliteit van de vlees- en groentegerechten! Zij (en wij ook) komen zeker weer terug!!

Carmen
12 januari 2024

10/10

Florack
8 januari 2024

Heerlijke gerechten! En precies goede hoeveelheden. Jammer dat de bezorging in Cadier en Keer niet meer lukt.

Jos Clement
5 januari 2024

Het was wederom heerlijk, echt een aanrader!

Paul
5 januari 2024

Het eten was zoals altijd heerlijk. Jammer dat jullie de satésaus waren vergeten mee te leveren.

Manon
4 januari 2024

Het was weer heerlijk!!

Anja van de Donk
3 januari 2024

Heerlijk gegeten van ook een aantal nieuwe gerechten naast de bekende saté, nasi en bami. Leuk dat er ook wat nieuwe gerechten zijn!

Justin
1 januari 2024

Heerlijk gegeten! Had de June Rijsttafel, atjar en de moluccan fried chicken besteld om af te halen. Het gerecht optijd kunnen afhalen.

X
29 december 2023
Laurens
23 december 2023

Heerlijk gegeten. Hoeveelheid was wel wat weinig.

B
22 december 2023

Zeer goed op smaak gebracht en erg lekker. We hebben genoten.

Rudy
20 december 2023

Eten altijd goed, echter mijn betaalde beker satésaus a €1,50 niet ontvangen. Meermaals proberen te bellen, geen gehoor en niet teruggebeld….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sate by June

Best Rudy, onze excuses dat dit niet opgelost is geworden op dat moment. En wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Wij gaan u per email een persoonlijke kortingscode doorsturen die u voor uw volgende bestelling kunt gebruiken. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, team June

Femke Janssen
20 december 2023

Menu was heerlijk van smaak, niet warm helaas. Ook de satésaus ontbrak, maar die werd na melding keurig nageleverd. Helaas was het eten toen al op. Dit weerhoudt ons er niet van nogmaals te bestellen.

Gertie
20 december 2023

Was heerlijk en optijd bezorgd.

Anoniem
15 december 2023

Altijd lekker!

Tom
14 december 2023

Altijd weer TOP!

Mieke
14 december 2023

Zoal we inmiddels gewend zijn🤩top!

Jeroen
13 december 2023

Heerlijk! Eerste keer besteld en zeker niet de laatste keer. Volgende keer moet ik wel extra satesaus bestellen (menu klein); ik had meer satesaus verwacht.

Diana
5 december 2023

We vonden de porties klein en het eten was niet echt warm. Smaken verder prima, gefrituurde kip lekker. Bezorging sneller dan gemeld.

John
3 december 2023

Heerlijk eten. Op tijd, warm, bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fedde
3 december 2023

Weer erg lekker! Lekker vers en smaakvol. En ondanks de sneeuw en gladheid de bestelling aangekomen op de aangegeven tijd. Chapeau!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingeborg
2 december 2023

Wat mij opviel was dat er weinig nasi bij was, de potjes sambal maar half vol waren. Maak de potjes vol dan hoef je er maar 2 bij te geven. De ikan ritja ritja was heerlijk maar het was meer vocht dan vis. Eerlijk gezegd niet zoals ik gewend ben

John brouwers
30 november 2023

Deze keer met vrienden gegeten. Allen zeiden dat het eten voortreffelijk was. Dank 👍

Manon
26 november 2023

Eten was heerlijk, bezorging zoals afgesproken en bijzonder vriendelijke bezorger.

Sabine
25 november 2023
Soraya
22 november 2023

Heerlijk eten. Geen vet in het vlees. Wel in saté stukje hout van het stokje. Was even schrikken, kan natuurlijk gebeuren. Eten was heerlijk.

Ivo
21 november 2023

Netjes op de afgesproken tijd, lekker warm en heerlijk eten

Meurs
20 november 2023

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.Jungschleger
19 november 2023

Eten was koud

anoniem
18 november 2023
Peter Geurten
18 november 2023

Lekkere, en smakelijke maaltijd.

Paul Schefman
16 november 2023
Mieke
12 november 2023
john brouwers
11 november 2023

Zeer lekker kunnen eten. Krijgt zeker een vervolg. Heerlijke Sate

T
8 november 2023
Jeffrey De vries
7 november 2023

Super lekker vers eten the best in Mestreech!!

Sanne
3 november 2023

Eten was heel smakelijk alleen helaas wat aan de koude kant.

Mieke
3 november 2023
Bas Dassen
2 november 2023

Het eten stond klaar op de afgesproken tijd en de bediening was vriendelijk. De service bleek huizenhoog toen de pinpas niet werkte en er een tikkie verstuurd werd dat ik op een later tijdstip kon versturen! Daarnaast was het de eerste keer dat we hier bestelden en we kwamen er achter dat we dat veel eerder hadden moeten doen, want het eten was voortreffelijk! Alles smaakte heerlijk en het was nog warm na 20 minuten rijden.

karin kok
30 oktober 2023

het eten was zoals altijd heerlijk, jammer dat het niet warm meer was.

Alex Sanderman
26 oktober 2023
Manon
21 oktober 2023

Zeer vriendelijke bezorger. Eten was weer uitstekend qua kwaliteit en kwantiteit. Zeer goed vlees, heerlijke saté saus en smeuïge nasi!

Roel
20 oktober 2023

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Een "groot" menu was voor mij een prima hoeveelheid. Het eten was super. Lekker smaakvol, sappig en alles goed warm. Bezorging binnen 20 minuten. Jammer dat voor vrijwel alle bijgerechten bijbetaald moet worden.

Victoire Loffeld
17 oktober 2023

Het was wederom heerlijk!

Anoniem
15 oktober 2023
John
14 oktober 2023

Eerste keer besteld online besteld voor mijn vrouw en mezelf, ging makkelijk, duidelijk. Snel geleverd. Gerechten waren nog goed warm. De gerechten waren netjes verzorgd en verpakt. De smaak was voortreffelijk. Hoeveelheden voor saté menu groot en klein waren goed. We hebben echt ervan genoten. Bij June gaan we vaker iets bestellen.

Anja
14 oktober 2023

Wat hebben we weer lekker gegeten van de saté, de rijst, de bami en overheerlijke groenteschotel! En perfect op tijd bezorgd. Chapeau June!

PHT Herwig
12 oktober 2023
Manon
9 oktober 2023

Zoals altijd was de smaak weer goed! Beetje teleurgesteld dat de portie steeds kleiner lijkt te worden, zeker de stukjes vlees vd saté waren “mager”, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger Henstra
4 oktober 2023
Op den Oordt
1 oktober 2023
Victoire Loffeld
1 oktober 2023

Was heerlijk, voor herhaling vatbaar 👍

Sandra
25 september 2023

We bestelden gisteren voor de eerste keer en waren zeer tevreden. Erg lekker gegeten. Zeer zeker voor herhaling vatbaar. We bestellen regelmatig maar dit is nu echt wel de beste.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.