Beoordelingen van Sate by June Maastricht

Recente recensies

5.0
Peter Geurten
22 september 2021
Jamie
16 september 2021
Rob
7 september 2021

Super lekker!!

an titahena
7 september 2021
Anja
5 september 2021

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd!

Billy
4 september 2021

Was heerlijk

Cindy
20 augustus 2021

Lekker en op tijd

Dis Paulussen
18 augustus 2021

blijf zo doorgaan!

Michelle
18 augustus 2021

Altijd lekker

Giel
18 augustus 2021

was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
15 augustus 2021
Sander
15 augustus 2021

Vlotte bezorging, vriendelijke mensen en natuurlijk geweldig lekker Moluks eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stella Donners
11 augustus 2021
Luca
10 augustus 2021

Eerste keer besteld bij Saté by June. Super lekker en smaakvol eten! Vlotte en hele vriendelijke bezorgster. Het eten kwam sneller dan gepland, ideaal! Gaan we zeker vaker bestellen, aanrader! Keep up the good work :)!

Kester
9 augustus 2021

De bestelde rendang viel erg tegen. Een flauwe smaak en taai vlees. De nasi die ik erbij had besteld was wel lekker op smaak. Al met al een te dure prijs voor de geleverde kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosanne Ramakers
8 augustus 2021
Joyce
8 augustus 2021

Super lekker gegeten! De bezorging kwam zelfs eerder dan verwacht en was heel vriendelijk. Zeker tot een volgende keer!

Frans
5 augustus 2021

Heerlijk eten

Dees
4 augustus 2021
Bert Moers
4 augustus 2021

Alles geschiedde conform afspraak. De levering precies op tijd. De maaltijd in een woord geweldig verzorgd en zeer smakelijk. Kortom zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Anoniem
1 augustus 2021

Voor de eerste keer besteld. Was lekker en goed verzorgd. Ook op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
25 juli 2021

Super lekker gegeten!

Ans Borro
25 juli 2021

We hebben weer heerlijk gegeten. Altijd even lekker en altijd smullen.

Paul
22 juli 2021
Si
19 juli 2021
Nicci
17 juli 2021

Altijd top

Dominique
15 juli 2021

Super goed eten weer was heerlijk bedankt

Roel
13 juli 2021

Alweer heel lekker, goede prijs / kwaliteit verhouding top!

Rafaël Meijers
11 juli 2021

Complimenten voor het heerlijke eten incl de overheerlijke sambal, en voor de snelle en nette bezorging.

Bert Vrolijk
5 juli 2021

Geweldige kwaliteit wederom, punctuele en nette bezorging. Kortom mijn familiefeestje werd verrukkelijk afgesloten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
5 juli 2021

het eten was zoals altijd weer heel erg lekker helaas ontbrak er nu voor de tweede keer iets aan de bestelling, fout werd wel heel snel hersteld maar toch jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
5 juli 2021

Sinds de heropening wordt het menu geleverd in één bakje. Saté, rijst, komkommersalade en ei, allemaal bij elkaar. Dat vinden wij niet zo fijn, de warme rijst bij de koude komkommersalade. Geen reden om niet meer te bestellen, want het eten is zó lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
5 juli 2021

Heelijk eten, goede prijs kwaliteit. Helaas wel 20 minuten te laat bezorgd, waar ook niets over werd gezegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Max
5 juli 2021

Wederom een perfecte aflevering van bestelde sateetjes: had op zaterdag morgen via de website besteld en alles lag pico bello in orde klaar bij afhalen om 17.30 uur! Heerlijke sateetjes, de beste van Maastricht!

Ramakers
4 juli 2021

Onze bestelling was weer precies op tijd klaar. We hebben genoten van jullie weekmenu, super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marvin Hendriks
4 juli 2021
Martin en Soraya
4 juli 2021

Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar, goed vlees, geen vet, met zorg klaargemaakt.

Ger Henstra
4 juli 2021

Heerlijk als altijd niets anders over te melden

Raoul Roelfs
26 juni 2021

Was weer heerlijk!

Chris
26 juni 2021

Super tasty food and quick delivery

Olivier Op 't Roodt
24 juni 2021

De kipsaté was sappig en goed van smaak. Varkenssaté was niet droog. Bijgerechten waren meer als voldoende.

Xander
21 juni 2021

Alles top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
17 juni 2021

Was super lekker bedankt

Van Wieringen
12 juni 2021

Was supperrrr leker👌🏻🤙

Sanne
10 juni 2021

Het was heerlijk!

Xander
7 juni 2021

Helaas ontbrak er een gerecht waar we wel voor betaald hebben. Ook duurde het een uur voordat de bestelling werd afgeleverd, dat vind ik best lang. Het eten was verder wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maureen
6 juni 2021
Wesley
6 juni 2021

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coenen
6 juni 2021

Lekker gevarieerd menu, goede smaak en prettige levering. Lekker gegeten, écht lekker.

Sandra Titahena
5 juni 2021

Eten was wederom overheerlijk. 👍🏾😋😋😋👍🏾

titahena
4 juni 2021

zeer goed , beste saté

Jos
3 juni 2021

Prima, zoals verwacht. Tot de volgende. Terimah kassih!

Marnix
2 juni 2021

Snelle levering, top service, heerlijk gegeten. Ga zo door mannen en wij gaan zeker vaker bestellen!

Rogier de Jong
2 juni 2021
Bonfrere
31 mei 2021
Esther
30 mei 2021

De soto soep was heerlijk👍🏽

Jacob
27 mei 2021

Heerlijke malse saté en lekkere bijgerechten. Niks op aan te merken.

Jef
24 mei 2021

Heerlijke sate en snijbonen, het vlees van de rendang helaas wat droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
24 mei 2021

Besteld weekmenu met extra kroepoek. Géén kroepoek (of sambal) ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
24 mei 2021

Wederom erg lekker. Heerlijk, smaakvol eten. Goede hoeveelheid. Goede bezorging en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Franssen
22 mei 2021

Heerlijk😁😀

Ans
20 mei 2021

Het heeft weer zo heerlijk gesmaakt. Top

ls
20 mei 2021

sate sauce viel wat tegen: flauw van smaak; de rest van de maaltijd was goed

Anchala
15 mei 2021

Heb nasi goreng, menu Satu en kip saté besteld. Helaas is de smaak achteruit gegaan. Ik was lekkerder gewend. Ik hoop echt dat er voor de volgende keer gewoon als voorheen lekker zal zijn. Als ik vanuit Utrecht naar Maastricht kom heb ik dit altijd besteld. Veel succes!

Ger Henstra
14 mei 2021

Zoals altijd weer mooi op tijd en heerlijk eten... voortreffelijk... verpakking is mooi veranderd enige nadeel voor mij was dat de salade bij de rijst en saté lag.. hou ik niet zo van... misschien bakje met een apart vakje

Jos
13 mei 2021

Prima gegeten. Originele smaken. Erg genoten. Terimah kassih!

Bert Vrolijk
11 mei 2021

Onze uiterst positieve beoordeling van deze verrukkelijke keuken wordt eentonig: wederom ‘uit de kunst’.

Miranda
10 mei 2021

Heerlijk. Maar jammer dat de komkommersalade niet meer in een apart bakje zit. De komkommer is warm geworden en het zuur bij de nasi is ook niet zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
9 mei 2021

Heerlijk eten echt de moeite waard om te bestellen. Bezorging is prima eten komt nog heerlijk warm aan! Jullie verdienen een dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Grave
9 mei 2021

Uitstekende, authentieke maaltijden; prima service.

Anja
7 mei 2021

Het was weer TOP!! We hebben heerlijk gegeten. Vooral de atjar (nooit eerder gehad!) vonden we overheerlijk! De bezorging was uitstekend en precies op tijd! Dank je wel en tot de volgende keer!

SBN
2 mei 2021
Marc
1 mei 2021

Heerlijk gegeten !

Dominique
29 april 2021

Super lekker weer bedankt tot de volgende keer

Kock
27 april 2021

Voortreffelijk volgens mij zegt dat genoeg 👍

Bert Vrolijk
27 april 2021

Het wordt eentonig: alweer geweldig service, heerlijke, authentieke, verfijnde gerechten. Aanrader!

Arthur Pleijsier
26 april 2021

Ik vond de saté erg lekker maar de rendang viel erg tegen. Een veel te overheersende smaak limoengras en veel te veel knoflook. Over de hele linie allemaal minder dan vorige keer (voor de verhuizing). Jammer

Walter
26 april 2021

Heerlijk gegeten, het smaakt zoals het hoort te smaken. Goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijke en snelle bezorging. Volgende keer weer.

Sandra Titahena
22 april 2021

Een echte aanrader. Heerlijk vegetarisch gegeten weer 😋👍🏾👍🏾

Bo
19 april 2021

Goede updates over levering! Heerlijk eten, genoeg voor een redelijke prijs! Blijft een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oaul Deur
19 april 2021

Heerlijke rijsttafel besteld, lekker gegeten, enige minpuntje het geheel had warmer kunnen zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan Vandiest
18 april 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
18 april 2021

Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Wieringen
18 april 2021

Was superrrr lekker en mooi oo tijd bezorgd!👍🏻👌🏻 Mijn complimenten

Jack Franssen
17 april 2021

Bedankt, heeft gesmaakt.

Anita
17 april 2021

Het was weer heerlijk!

Sandra Titahena
16 april 2021

De vegetarische maaltijd was heel erg lekker. Heerlijk genoten. Echt een aanrader!

Ralph
16 april 2021

Eten was prima verzorgd en heerlijk. Absolute aanrader!

Max
16 april 2021
Janneke
15 april 2021

Heerlijk, vers bereid eten! En erg leuke bezorging ;) Snel weer!

Michiel
12 april 2021

Alles perfect geregeld!! Bestellen en betalen ging heel eenvoudig online, alles wijst zich vanzelf. Via de mail keurig op de hoogte gehouden over de status van de bestelling die zelfs eerder kwam dan de aangegeven tijd. Het smaakte verrukkelijk, kortom: een echte aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 april 2021

Uitstekend verzorgd en lekker, goed bereide maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D.Aarts
12 april 2021

Eten was goed maar helaas koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
11 april 2021

Heerlijk eten, vooral de bami en varkenssaté

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
11 april 2021

Was erg lekker! Jammer dat de koude komkommersalade in hetzelfde bakje zat als de saté en de bami. Daardoor was het eten niet meer warm.

Raoul
10 april 2021

Was een tijdje geleden dat ik besteld had bij Sate by June, maar het is nog steeds goed. Ook fijn dat het menu uitgebreid is.

Clair
10 april 2021

Heerlijke gerechten en supersnelle bezorging. Helemaal top !

MaartenSchulte
10 april 2021
Ramakers
8 april 2021
Bert Vrolijk
8 april 2021

Heerlijk (alweer) genoten van onze bestelling, die precies op de gevraagde tijd bezorgd werd. Sate by June is een echte aanrader.

Tobias
5 april 2021

👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roxanne
4 april 2021

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie
3 april 2021

Zeer goed eten mooi verzorgd en meer als genoeg en optijd klaar

Elise Oosterbaan
3 april 2021

Allws OK. Heel smakelijk. Goed verzorgd.

Eelco
2 april 2021

Lekker gegeten! Goede gevarieerde smaken in het gerecht!

SNB
31 maart 2021

Perfect en top!

Ger
30 maart 2021

Heerlijk eten. Alleen jammer dat alles nu in 1 bak zit. Snap het uiteraard in het kader van milieu en kostenbesparing. Mis op de kaart de kleine en grote saté schotel zoals eerst altijd besteld.

Nadja
28 maart 2021

Heerlijk eten en een goede service, ze zeggen wel eens je weet pas wat je mist als het er niet is... nou dat klopt helemaal in dit geval, we hebben ze enorm gemist tijdens de verhuizing naar het nieuwe pand ☺️

Bregje
27 maart 2021

Altijd lekker en de nieuwe menu's zijn top!

E S
27 maart 2021

Had al meteen een goede indruk toen ik de sate-saus zag. De rest was ook super en smaakte goed!

M.J.Costongs
27 maart 2021

Het heeft heerlijk gesmaakt, voor herhaling vatbaar. De jonge dame die de bestelling bracht was erg enthousiast en vriendelijk.

Anja
26 maart 2021

Verpakt in een nieuw jasje maar lekker als vanouds.

Makar
26 maart 2021

Best Saté in town!

Jamie
25 maart 2021

Super lekker, authentieke gerechten. Wij genieten iedere maand toch zeker een paar keer van Saté by June!

Monique Caelen
25 maart 2021

Super 😁 Chapeau 👍

C.P.
25 maart 2021

Sate stokjes waren weer heerlijk zoals altijd. Alleen jammer dat het sate menu klein nu veranderd is. De sate stokjes, saus, nasi en komkommer salade in een bakje serveren vonden we helaas minder. Apart serveren (stokjes, nasi, saus en salade) beviel ons beter en komt de smaken ten goede. Hoop dat jullie dit nog gaan aanpassen.

Diana
24 maart 2021

Wat was het weer fantastisch lekker!! Mooie, behoorlijke portie, was nog goed warm. We hebben genoten en komen snel weer afhalen.

Jesse
24 maart 2021

Super gegeten!

Tobias
22 maart 2021

Echt verukkelijk! Malse sate, nasi goreng goed op smaak en een heerlijke zoet zure komkommersalade. Sangat lezat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
22 maart 2021

Het eten was goed warm, super lekker en werd netjes verzorgd klaar gemaakt om af te halen. Echt een aanrader, wij komen zeker terug! Aardig personeel ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
20 maart 2021

Het was heerlijk! Veel succes in jullie nieuwe pand en ga vooral zo door

Max
20 maart 2021

Heerlijk gesmaakt. Heel veel succes op de nieuwe locatie. Fijn dat we weer kunnen genieten van het lekkere eten

Anoniem
20 maart 2021

Zo blij dat ze weer open zijn! Heerlijk als altijd :D

Leon Robeerst
15 februari 2021

Buiten het feit dat jullie eten een aanrader waard is,gaat het bestellen en leveren van dat lekkere eten altijd zoals je het als consument graag ziet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
14 februari 2021

Op tijd klaar en heerlijk gegeten!

Jari
13 februari 2021

Super lekker en precies op tijd bezorgd!

Nancy kostons
13 februari 2021

Alles weer perfect in orde!

Giel van de Leygraaf
8 februari 2021

De prijs kwaliteit was goed! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
7 februari 2021

Opnieuw heerlijk gegeten van saté, rijst en gewokte groente! Dank jullie wel!

Macheels
7 februari 2021

Heerlijke Soto😁😁😁 En op afgesproken tijd geleverd top👍👍

Sjeu
7 februari 2021

Soto by June 👌🏾 lekker makan!

Tessa
6 februari 2021

Heeerlijk eten!!!

Sandra Titahena
6 februari 2021

De soto was heerlijk. De smaak was perfect. We hebben genoten 😋😋😋

Marco
5 februari 2021

Altijd uitstekend! Heerlijke saté, lekkere saus, snelle bezorging, goede verpakking. Niet goedkoop, maar het geld altijd waard!!!

Kelly thiessen
5 februari 2021

Vandaag voor het eerst iets bij jullie besteld. Was de moeite waard en voor herhaling vatbaar!! Dus zullen zeker vaker iets bij jullie bestellen......

Jody
3 februari 2021
Arthur
2 februari 2021

Super lekker eten. Sate erg lekker. Ook de naai en atjar waren top.

John
31 januari 2021

Beetje lauw........maar echt nog steeds de lekkerste sate van Maastricht en omstreken en rest van gerechten ook van goede kwaliteit.......heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guy
29 januari 2021

Het eten was weer erg lekker maar deze keer werd er een half uur later bezorgt dan wat ik had aangeklikt op de site.

Alex G
28 januari 2021
Mirian
27 januari 2021

Top!!

Erika
27 januari 2021

Heerlijk gegeten. Goede portie. Verrassende groenten. Vlees was mals en lekker.

Michel
25 januari 2021

De gerechten mogen iets warmer. Sate saus moest opnieuw verwarmt worden. Kwaliteit goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
25 januari 2021
Noémi Hutubessy
24 januari 2021

enak sekali!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Othman
23 januari 2021

Top FOOD ✅

Marjolein
23 januari 2021

Service betreft bezorgen omdat vooraf gebeld is om te checken of een bepaalde tijd goed was, wanneer de bestelling kwam ( precies op tijd) en hoe. Eten was heerlijk.

Jorgen
17 januari 2021

Super, Gevraagd om saté niet te doorbakken en precies zo bezorgd ! doen jullie goed

Daan
16 januari 2021
Anouk
16 januari 2021
Lo
14 januari 2021

Weer heerlijk gegeten. Malse smakelijke sate , lekkere nasi en mooi op tijd bezorgd. Zeer vriendelijke mensen.

SBN
13 januari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd! Kipsate was geweldig wederom! Mals en heerlijk op smaak.

Peter
11 januari 2021

Uiteten zit er niet in onze lockdown maar online bestellen is de optie dus opzoek naar iets “anders” dan standaard online bestelfood. De zoektocht naar iets “anders lekkers” is een opgave, we kwamen uit bij “Sate by June” Het klinkt veel belovend op de site, authentieke recepten uit tante haar keuken. Uiteraard waren we voorbereid met thuisbezorgd eten geleverd krijgen en hadden we borden en kommen mooi heet laten worden in de oven. Netjes gecommuniceerd via mail vlak voor de levering. Alles was goed verpakt en verzorgd. Het eten zelf, een dagschotel voor 2 personen. De porties nasi en bami zijn net...voldoende. 4 sates waren nette grote stukken kip. Het bakje rendang maar mager net als de geleverde atjar-komkommer salade, de boontjes zijn nooit tot bij ons gekomen. Je moest niet de hele dag stevig in de tuin gewerkt…. Maar wat ons het meest opviel en stoort is dat er helemaal geen sprake was van heerlijk afwijkend verrassend eten. Alles was best flauwtjes, niets had echt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra van Deurse
10 januari 2021

Heerlijke sate, goed warm, netjes op tijd, goede service!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evie Broekhuizen
10 januari 2021
Jesper
10 januari 2021

Wederom lekker, warm en op tijd geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleintjens
10 januari 2021

Bezorging snel en op het tijdstip dat werd aangegeven. Het eten was lekker en de porties waren groot genoeg!

Bregje
9 januari 2021

Altijd weer even goed en lekker, we hebben genoten!

Mickel
3 januari 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger Henstra
3 januari 2020

Als in het vorige jaar ... lekker en exact op tijd .. perfect weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
3 januari 2020

Eerlijke beoordeling: Levering 45 minuten eerder dan aangegeven op de site,da’s positief. Eten matig warm,dus even minuut in mijn magnetron. Had groot menu met kippendijen in Kerriesaus en Rundersmoor....boontjessalade Nasi met de mix van satéstokjes 8,5....salade...8...Rundersmoor héérlijk...9,...enige minpuntje waren de Kippedijen,...dat waren wat losse stukjes....5,De schotel zelf is dus steeds PRIMA...nu nog wat aandacht op de kippendijen...Hiervan kunnen 2 mensen genoeg eten...en grote eters 150 gram Nasi extra dan😜...kortom Goede smaak en hoeveelheid Kerriesaus wat binden eventueel...hoi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
3 januari 2020

Super lekkere smaken. Goed bereid. Was de eerste keer dat we bij jullie bestelden, maar zeker voor herhaling vatbaar. 1 kleine kritische noot; smaak van de rendang was top, vlees zelf was een beetje taai.

Guy
1 januari 2020

Levering niet conform bestelling

Chantalle Vandiest
1 januari 2020
Gina
20 december 2020

Heerlijk eten, goede hoeveelheid, goede kwaliteit en op tijd bezorg! Lekkerste satesaus ooit gegeten! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
20 december 2020

Erg lekker, huisgemaakt eten. Wij gaan zeker herhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachelle
18 december 2020
Walter
18 december 2020

Heerlijke gerechten, nog warm en op tijd afgeleverd.

Gwendy Gielen Sturme
14 december 2020
Ingrid
12 december 2020

Het was weer heerlijk

Jesper
12 december 2020

Op gevraagd tijdstip geleverd. Warm en wederom lekker.

Djami
4 december 2020

Soto, Gado-Gado, Sate, genoeg gezegd toch?

Damien
29 november 2020
Richard
27 november 2020
Lyd
23 november 2020

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robbie
23 november 2020
Hans
21 november 2020

Het was weer heerlijk, je proeft dat er met passie en aandacht aan de gerechten is gewerkt.

Dre
21 november 2020

Die late night specials zijn echt lekker. De spareribs en de chickenwings waren perfect op smaak! Die cassave frieten zijn verrassend lekker en de coleslaw is zoals je die nog nooit geproefd hebt. Klein puntje, ik zou het graag al eerder willen eteb/bestellen. Maar daar zal vast een goede reden voor zijn dat het pas vanaf 20:00 te bestellen is.

Ingrid Mulkens
17 november 2020

Helaas hadden wij een hele lange haar in ons eten. Super jammer want wij vinden het eten normaliter echt top. Deze toelichting doe ik omdat ik hoop dat dit maakt dat het nooit meer voorkomt.

titahena
16 november 2020
Bertha
15 november 2020

Last night, we had the spareribs + cassava fries, saté + cassava fries and stoofvlees + cassava fries. All dishes came with a yummy coleslaw to balance the meaty flavours. All of the dishes were in generous portions, and everything was juicy, full of flavour, and super super delicious!! We finished the spareribs first and the meat was perfectly falling off the bone in every bite. Second, we shared the chicken saté which had just the right amount of the addictive peanut sauce!! So so good. And lastly, we fought over the stoofvlees which was THE BEST stew we have had in a long time... and each bite was melt-in-the-mouth tender. All dishes came with cassava fries and everything paired so well together! It was our first time having cassava fries and i can honestly say i prefer it to potato fries because it stayed so crispy for much longer, and soaked up all the sauces much better 🤤 We were super impressed by all the dishes and will definitely order and explore more of Saté by June

SB
14 november 2020

Ontzettend heerlijk gegeten! Verschillende gerechten en alles smaakte fantastisch weer. Bezorging wederom top!!!

Anouk
13 november 2020

Heerlijke saté!

L.Gunning
10 november 2020

Onze eerste ervaring met June was in één woord ‘ super ‘. Heerlijk eten en snelle bezorging.

Lee
8 november 2020

Heerlijke saté, super mals vlees. Gewoon heeelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
7 november 2020

Deze late night specials zijn echt een top aanvulling op al het lekkere eten dat ze al hebben. Klaar met mijn avonddienst kon ik direct aanschuiven omdat het netjes optijd bezorgd werd👍🏻

Richard
5 november 2020

1ste keer besteld. Erg lekker!

Bianca
4 november 2020

Heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 november 2020

Heel erg lekker! Vol van smaak en zacht vlees, echte aanrader 😍

Michel
31 oktober 2020

Kwaliteit prima, bezorging op tijd, mag iets warmer maar sate saus even in de magnetron en alles ok

Anja
29 oktober 2020

Heerlijk saté gegeten, zoals gewoonlijk, keurig thuisbezorgd. De kortingsvoucher gebruikt, dus dan is het helemaal een feestje! Dank je wel, June.

Ralph
25 oktober 2020

Eten was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorien van der Weele
25 oktober 2020

Lekker gegeten!

Pustjens
24 oktober 2020
Onbekend
24 oktober 2020
Karin
22 oktober 2020
Jules
21 oktober 2020

Heerlijk gegeten. De porties zijn ook voldoende, dus genoten van al het lekkers.

Remco
19 oktober 2020
Raoul
19 oktober 2020
Bouvrie
18 oktober 2020

snel bezorgd en het eten was super lekker en goed verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter
18 oktober 2020

Heerlijke sate en pindasaus, smaakt zoals het hoort. Porties voldoende voor 2 personen. Snelle levering en het eten is nog warm, top.

Albert Hoenjet
17 oktober 2020

Geweldige sateh en bezorging op afgesproken tijd.

Lani de Vos
16 oktober 2020
Ankie
10 oktober 2020

De rendang was hemels, deze voor het eerst besteld bij jullie. Top.

SB
9 oktober 2020
Habets
4 oktober 2020
Anja
4 oktober 2020

Kijk, zo kan het ook: De vorige keer was er het een en ander fout gegaan met onze bestelling. Maar June heeft dat uitstekend opgelost, nam contact op en heeft een voucher gestuurd voor een compensatie bij de volgende bestelling (helaas werkte die kortingscode niet, maar dat kan ook aan mij gelegen hebben...). Nu hebben we weer heerlijk gegeten van de saté, de nasi en ook de bijgeleverde groente. Dank je wel June, tot de volgende keer!!

Clair
4 oktober 2020

Het eten was zoals altijd heerlijk. Alleen jammer dat ik bami heb gekregen i.p.v. nasi, want ik had me echt op nasi verheugd. Gelukkig is de bami ook erg lekker 😉

Cindy
3 oktober 2020

Ik vindt het eten altijd lekker doen hier vaker bestellen, moet wel eerlijk zijn de laatste keer was het niet zo warm zou daar beetje op letten.

Alice
3 oktober 2020

Zeer lekker alweer!

M.Senden
3 oktober 2020

Heerlijk eten en snelle bezorging. Enige minpuntje: had ietsje warmer kunnen zijn.

Breuer
2 oktober 2020

Ongelooflijk heerlijk eten! Een echte aanrader!

SB
26 september 2020

Fantastisch!!!!

Femke
26 september 2020
SB
25 september 2020

Heerlijk gegeten, lekkere smaken. Kinderen hebben ook gesmuld. Porties precies genoeg en bezorging stipt op tijd. Aanrader!!!

MG
25 september 2020
Anna
23 september 2020

alles was lekker, bezorging was prima

Sahetapy-Tatipatta
19 september 2020
Anja Kickken
7 september 2020

Saté was heel lekker! Alleen bami was erg basic, met weinig tot geen groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
6 september 2020

Helaas moet ik melden dat ik deze keer niet zo tevreden ben over mijn bestelling. Allereerst hebben we te weinig gekregen, namelijk slechts één bakje saté (met 4 stokjes mix) ipv twee (we hadden 2x saté menu groot besteld). Bovendien was de saté erg droog, met name de kipsaté, en waren de meeste stukjes vlees zwart, mogelijk te lang op de grill gelegen. De rijst, de bami en de groente waren heerlijk, gelukkig! Natuurlijk heb ik proberen te bellen, maar geen contact gekregen. Jammer!! We hebben dit nog nooit meegemaakt bij June, we waren altijd zeer tevreden!!

Dm
5 september 2020

Snel geleverd. Jammer genoeg was de kip erg droog en best zwart geworden.

Martin
3 september 2020

Zoals altijd was het weer zeer lekker.

Ber
2 september 2020

Wat is dit lekker zeg!

Alex
20 augustus 2020
Robin
20 augustus 2020

Heerlijk Gegeten. Je proeft dat het eten vers is. Rijst en bami ook heerlijk en de saté natuurlijk ook

Franssen-Ummels
17 augustus 2020

Prima,goed verzorgd, lekker en mooi op de aangegeven tijd geleverd.

Lidy Braken Heuts
16 augustus 2020

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guy
14 augustus 2020

Was weer erg lekker! Wel jammer det de prijzen behoorlijk gestegen zijn afgelopen tijd....

Isabel
9 augustus 2020
Rombach
6 augustus 2020

Eten was top! Weer hartstikke tevreden

Nietnodig
4 augustus 2020

Weer topkwaliteit geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre Luhulima
2 augustus 2020

gisteren weer besteld het was Heerlijk !!!!

Trudy
29 juli 2020

Heerlijke gerechten en vriendelijke bezorging op het afgesproken tijdstip.

Nico
26 juli 2020

Heeeerlijke gerechten , goed bereid en verpakt. Makkelijk bestellen en precies klaar op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dominique
24 juli 2020

Had gesmaakt bedankt

Ingrid
17 juli 2020

Kipsate en varkenssate liever in 2 verpakking en ipv bij elkaar. Verbaasd dat ik kosten moet betalen voor de betaaltransactie via ideal.

Reactie van Sate by June

Het is zeker mogelijk om de stokjes apart te verpakken. Gelieve dit aan te geven in de opmerking dan zullen wij dit in orde maken.

WJN
16 juli 2020

Heerlijk, zoals altijd!

Anneriey
15 juli 2020

Opnieuw weer heerlijk gegeten!

Rachel
11 juli 2020

De kip is altijd lekker mals en zacht! Heerlijke smaak!

Dominique
11 juli 2020

Goed eten weer bedankt

Nico
11 juli 2020
Anoniem
10 juli 2020
Bouvrie
6 juli 2020
Richard
6 juli 2020

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger Henstra
5 juli 2020

Mooi op tijd en heerlijk van smaak weer .. top

Claudia ruijters
29 juni 2020

Het eten is altijd heerlijk en netjes verzorgt! De bezorging is netjes optijd en mensen zijn heel vriendelijk! Je merkt aan het eten en de verzorging van alles dat hun hele ziel en zaligheid erin zit! Zeer zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. Siebers
27 juni 2020

Altikd netjes op tijd qua bezorging en het smaakt echt heerlijk. Wel aardig aan de prijs.

peter
26 juni 2020

altijd super lekker

Anja
25 juni 2020

Opnieuw heerlijke saté, rijst, bami en ook groente (snijbonen in cocosmelk). We hebben er weer van genoten!!

Olivier
22 juni 2020

Rundvlees was erg taai, warme groente niet gaar. Ammer, want ik heb vaker besteld en toen was alles prima verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

gilissen
21 juni 2020

in orde perfect

M. Romero
17 juni 2020

Heerlijke gerechten! Aanrader!

Gilissen
15 juni 2020

good

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
15 juni 2020

Heerlijk gekruid, voor mensen die pittig gewend zijn zeer mild. Porties zijn van perfecte grootte en klein genoeg dat er makkelijk verschillende dingen geprobeerd kunnen worden. De prijs sluit aan bij de porties.

Boukje Janssen
14 juni 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

opti
8 juni 2020

Beste Sate maastricht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olivier
3 juni 2020

Goede service en heel lekker gegeten

Focus
1 juni 2020

Dit keer alleen sate, maar was wederom weer lekker!

Peter
30 mei 2020

Lekker gegeten, prima. Alleen jammer dat niet in Rothem bezorgd wordt, terwijl dit dichterbij is dan menig adres waar wel bezorgd wordt. Zou dan zeker vaker gebruik maken van Sate by June. (Excuses voor fout tel.nr. Moet 06-23215798 zijn)

Reactie van Sate by June

Beste Peter, goed om te horen dat alles gesmaakt heeft. Daar heeft u zeker gelijk in, Rothem valt qua afstand mee. Maar helaas is het niet in te stellen in onze bezorg-app. We hebben dit al geprobeerd maar moeten dan heel Meerssen pakken omdat je niet postcodes met letters kunt toevoegen in ons bezorggebied. Bezorgers waren toen veel te lang weg wanneer adressen in Meerssen hadden besteld, zodoende hebben we Rothem/Meerssen eruit moeten halen. Hoop u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd. Amatoo Team JUNE

Michelle
29 mei 2020

Authentiek, hele goede porties en overheerlijk!

Petra
27 mei 2020
langendam
27 mei 2020

heerlijk ook volgens onze gasten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger Henstra
26 mei 2020

Zoals altijd weer perfect op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MPW Florax
26 mei 2020

Heerlijk eten, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Focus
23 mei 2020
Lindekes
23 mei 2020

Opnieuw; megalekker. Oprecht gemaakt met veel smaak en liefde.

Kristy
22 mei 2020

Super kwaliteit, de lekkerste saté en goed verzorgd!

Kimm
21 mei 2020

Het eten was super lekker! Ook was het eten goed warm.

Van Zeijl
20 mei 2020
N. Mercer
19 mei 2020

Met afstand the best saté in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demba
18 mei 2020
r.Langendam
18 mei 2020

goed en optjd bezorgd en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gilissen
18 mei 2020
Belinda
18 mei 2020

De sateh by June was de slechtste sateh die ik ooit heb gegeten. De kip was ronduit slecht. Melig taai en grote brokken zo van de kiloslager. Nasi goreng zat geen smaak aan en was papperig. Alles kwam koud aan. Jammer van de moeite.

Bert Vrolijk
17 mei 2020

Wij vallen in herhaling: heerlijk weer, vers, mals, authentiek! Snelle, correcte bezorging.

Afbetalen
15 mei 2020

Maar een woord: lekker!

Eliza
12 mei 2020

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michael
11 mei 2020

Heerlijk gegeten. Bezorging prima op tijd 👍🏼!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloe Mulkens
10 mei 2020

Zoals altijd heerlijk gegeten, en op tijd geleverd. Enak en terima kashi!

Valerie
10 mei 2020

Prima!

Geert
10 mei 2020

Erg lekker allemaal!

Patricia
9 mei 2020

Snelle levering en het eten was weer erg lekker.

Albert Hoenjet
4 mei 2020

Heerlijke sateh en de rest van het menu was ook erg lekker. Aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
2 mei 2020

Heerlijk weer, absolute aanrader

Gobbels
1 mei 2020

Erg lekker. Pindasaus super Bami was te "vet"

Olivier
1 mei 2020

Op tijd bezorgd en erg lekker. Ga hier vaker bestellen

hermans
30 april 2020

niet teveel ook niet te weinig perfect

Claudia
28 april 2020

Was heerlijk! Het was denk ik druk heb er heel lang op moeten wachten maar dat was zeker de moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
27 april 2020

Heel lekker en netjes optijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramona
27 april 2020

Echt authentiek eerlijk en heerlijk eten bezorging was echt stipt chapeau Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
26 april 2020

Heerlijke kipsaté met smakelijke bijgerechten. Aanrader!

oosterbaan
26 april 2020

Lekker eten!! Rijst en nasi zou wel wat meer mogen zijn voor dit geld.

Tamara
25 april 2020

Heerlijk gegeten!

Michelle
25 april 2020

Heel lekker eten en goede service. Aanrader!

Petra
23 april 2020

Netjes verzorgd eten. Malse kipsaté, saus lekker. Atjar fris van smaak. Bami en nasi leek qua smaak veel op elkaar. Verse kroepoek. Rendangsaus wat aan de dunne kant. Maar ook niet eerder Moluks gegeten, dus hoort wellicht zo. Met smaak gegeten!

Remco
22 april 2020